Huis  illustr​atie

  Een illustratie van een huis of pand is een origineel en persoonlijk cadeau . Dit kan zijn van een huis waar de ontvanger is geboren, opgegroeid of net is komen wonen. Of van het pand waar het zijn of haar bedrijf gevestigd is. 

Een gepersonaliseerd cadeau voor jezelf of andere. Voor een housewarming of als herinnering aan het huis waar je bent geboren, opgetogen of met speciale waarde en herinneringen.

De handgetekende illustraties worden aangeleverd, en wanneer gewenst geprint, in hoge kwaliteit.  

meer informatie

Portret illustratie

Een portret illustratie is een handgetekende illustratie op basis van jou foto('s). Een perfect persoonlijk cadeau om iemand te verrassen! Laat bijvoorbeeld een familie foto, foto van jou en jouw partner, van jouw kinderen of van je vrienden illustreren. 

Het is ook mogelijk om meerdere foto's samen te voegen tot één illustratie. 

De handgetekende illustraties worden aangeleverd, en wanneer gewenst geprint, in hoge kwaliteit

meer informatie

Hoe werkt het?

Stap 1

Vul online het formulier in voor een huis illustratie of een portret illustratie

Stap 2

Binnen 1 dag neem ik contact met je op (check je spam 😉 ) waarbij ik vraag om de foto te mailen en houden we contact over belangrijke aspecten van de illustratie en/of verzending

Stap 3

Ik ga aan de slag om jouw gewenste huis te illustreren. Binnen een week ontvang je de conceptversie. Moet er nog iets veranderd worden? Dan hoor ik dat graag en pas ik dat nog aan. De definitieve versie ontvang je daarna digitaal of via de post.

undefined