Leuk dat je er bent!

Welkom op mijn site. Ik ben Elsemieke, gezicht achter Studio Laset en fotograaf & illustrator in Nijmegen en omgeving.Ik ben portretfotograaf en maak unieke en gepersonaliseerde illustraties. Ik wil met mijn werk graag mensen blij maken en een 'wauw'-effect te creëren. 

Ik hoop dat je op mijn site een indruk krijgt van mijn stijl en wie ik ben. Heb je vragen, wil je iets weten of wil je graag kennis maken? Vul dan het contactformulier in en dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 • Wat leuk dat je de weg naar mij hebt gevonden!

  Ik ben een gepassioneerde portretfotograaf en illustrator en ik geniet ervan mijn creativiteit te delen met anderen. Mijn stijl draait om het vastleggen van echte momenten en het laten zien van de ware schoonheid van mensen.

  Mijn foto's zijn spontaan en ongedwongen, omdat ik geloof dat de beste momenten gebeuren wanneer je je op je gemak voelt. Daarom doe ik mijn best om een ontspannen sfeer te creëren waarin jij jezelf kunt zijn en je natuurlijke schoonheid kunt laten zien. Als je een foto van jezelf ziet en denkt "Wow, ik zie er fantastisch uit," dan heb ik mijn doel bereikt.

  Ik ben altijd al creatief geweest, al van jongs af aan. Wat begon met knutselen, vakantiefoto's en foto's met vrienden, groeide uit tot een passie voor fotografie en illustraties.

 • Ik ben niet alleen een portretfotograaf, maar ook een illustrator. Knutselen, tekenen en creëren zijn altijd al een passie geweest. Als illustrator vind ik het geweldig om verhalen en emoties tot leven te brengen met illustraties. Elk beeld dat ik maak, vertelt een verhaal en heeft een unieke betekenis.

  Door mijn passie voor zowel fotografie als illustratie kan ik verschillende creatieve mogelijkheden verkennen en unieke kunstwerken maken die mijn klanten koesteren. Of het nu gaat om het vastleggen van een dierbaar moment op een foto of het creëren van een betekenisvolle illustratie, ik ben enthousiast om mijn creativiteit met jou te delen.

  Bedankt dat je de tijd neemt om mijn verhaal te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om iets voor jou te kunnen betekenen!

5 weetjes over mij

❯ De beste dag van het jaar is de dag dat ik voor het eerst zonder jas naar buiten kan

❯ Ik ben een spelletjes fanaat

❯ In het weekend bak ik het liefst iets lekkers

❯ Mijn ultieme vakantie is met mijn backpack op nieuwe landen en culturen ontdekken

❯ Ik ben altijd op zoek naar de lekkerste cappuccino

Housewarming cadeau huis illustratie
Creatief cadeau nieuw huis huisportret
Foto van een huisillustratie