Leg de schoonheid en essentie van elk foto vast met een op maat gemaakte portret illustratie.
Elk detail wordt zorgvuldig met de hand getekend, resulterend in een uniek kunstwerk. Geef dit bijzondere portret cadeau aan je dierbaren of verwen jezelf met een unieke en persoonlijke illustratie!

Portret illustratie

STUDIO LASET

Vanaf €27,50 EUR
Inclusief btw

Bestel nu
 • Portret illustratie met achtergrond

  Laat niet alleen de personen illustreren maar ook de achtergrond van een foto. Voeg zo andere speciale elementen toe zoals een huis of andere omgeving.

  Meer informatie 
 • Portret illustratie in lijn

  Laat een minimalistische illustratie maken van jullie door enkel de lijnen te laten illustreren.

  Meer informatie 
 • Elk gezicht vertelt zijn eigen verhaal - een reflectie van emoties, ervaringen en waardevolle herinneringen.

  Stel je voor dat je deze unieke momenten kunt vastleggen in een kunstwerk dat verder gaat dan een foto - een op maat gemaakte portret illustratie.

  Een portret illustratie door Studio Laset is meer dan alleen een afbeelding; het is een kunstwerk dat een speciaal moment vastlegt op een creatieve manier. Met zorg en precisie gemaakt, en dat straalt de handgetekende portretten uit zodat het blijvende herinneringen creëert.

 • Of het nu gaat om een dierbare geliefde, een bijzondere familiemoment of een eerbetoon aan een mijlpaal in je leven; illustraties brengen de foto tot leven. Ze vormen een perfect geschenk voor verjaardagen, jubilea, speciale gelegenheden, gewoon om iemand te laten zien hoeveel ze voor je betekenen of natuurlijk als cadeau voor jezelf.

  Elke illustratie wordt met zorg en aandacht gemaakt en kan optioneel ingelijst worden in diverse formaten.

  Studio Laset zet jouw kostbare momenten om een tijdloze portret illustratie.

 • Gepersonaliseerde illustraties
  Jouw foto omgetoverd tot een digitale handgetekende illustratie met alle belangrijkste details. Extra tekst toevoegen? Maatwerk is mogelijk, leuk!
 • Meerdere foto's
  Wil je graag een portret illustraties van meerdere foto's? Dat kan! Soms komt het natuurlijk voor dat niet iedereen op de gewenste foto staat. Voor een portret illustratie is dat geen probleem. Stuur de meerdere foto's op en ik zorg voor 1 illustratie met iedereen!
 • Uniek cadeau
  Naast een illustratie voor jezelf is het ook hét perfecte cadeau voor een housewarming, verjaardag, bruiloft, Valentijnsdag of andere gelegenheid.
 • Conceptversie
  Bij gepersonaliseerde illustraties ontvang je binnen 5 werkdagen een conceptversie. Na eventuele wijzigingen wordt de illustratie gedrukt en opgestuurd.
Portret illustratie
Portret illustratie