Portretshoot

Wil je eindelijk een keer een nieuwe profielfoto, heb je iets te vieren of wil je gewoon echt leuke foto's van jezelf? Of wil je samen met je vriend(in), partner of broer of zus goede foto's hebben? Boek dan een portretshoot. Hoe bijzonder is de herinnering naar jullie band, of de herinnering van de periode van nu. 

Tussen het kletsen door zal ik aanwijzingen en opdrachtjes geven. Voor mij is het belangrijkste dat je plezier bent en op je gemakt bent, want dan komen de leuke foto's vanzelf!

Meer informatie

Familieshoot

Jouw gezin, de basis van het leven, is een bijzondere verbinding met elkaar. Misschien is er een kindje op komst, is jullie leven net uitgebreid met een kleintje of is jullie gezin al compleet. Zoals iedereen weet, vliegt de tijd voorbij. Voor je het weet, ben je in een nieuwe fase beland. Foto's vormen een brug naar deze herinneringen. 

Tijdens de shoot is er veel tijd en ruimte om samen te lachen, knuffelen, spelen en kietelen. Spontane foto's waar jullie geluk en puurheid in terug te zien zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor portretten en individuele foto's. 

Meer informatie

Zwanger- en newbornshoot

Gefeliciteerd! Er is een kleintje (in aantocht) in jullie leven! Wat een bijzondere periode is een zwangerschap en de eerste fase als het kindje net geboren is. Maar deze tijd vliegt ook weer voorbij. Dus hoe fijn is het om deze tijd vast te leggen en te vereeuwigen?

Van te voren zal ik een wat informatie en tips doorsturen en zo creëren we samen en prachtige herinnering.

Meer informatie

Personal branding shoot

Misschien ben je net je eigen bedrijf gestart of ben je al even aan de weg aan het timmeren, maar mis je nog de juiste foto's. Daar wil ik je met deze personal branding fotoshoot graag mee helpen. Met mijn achtergrond in communicatie en marketing wil ik graag samen met jou kijken welke content je nodig hebt en wat bij jou en je bedrijf past. Ik wil jou in je kracht zetten en je met zelfvertrouwen laten positioneren in de markt.

Op basis van jouw stijl en wensen gaan we op zoek naar een geschikte locatie. Tijdens de shoot al ik wat sturing en aanwijzingen geven om het juiste beeld te krijgen. Het allerbelangrijkste is dat jij plezier hebt, en dat je op je gemak bent. 

Meer informatie

Heb je andere vragen of wil je meer informatie over een shoot? Neem gerust contact met me op via onderstaand contactformulier!