Op zoek naar het perfecte cadeau voor een housewarming, verjaardag of speciale gelegenheid?
Geef een op maat gemaakte illustratie van een dierbaar huis of pand. Of het nu gaat om het huis van je jeugd, je huidige thuis of een bedrijfspand met betekenis, elke tekening wordt met liefde digitaal getekend.

Foto van een huisillustratie

Huis illustratie

STUDIO LASET

Vanaf €49,95 EURO
Inclusief btw

Bestel nu
 • Elk huis of pand heeft zijn eigen verhaal - een plek vol gelach, liefdevolle momenten en dierbare herinneringen. Of het nu het toevluchtsoord van je jeugd is, de plek waar je zakelijke dromen tot leven komen, of simpelweg een plek vol betekenis, de op maat gemaakte huisillustraties leggen de essentie van jouw speciale plek vast.

  Want stel je voor dat je deze unieke plekken kunt vastleggen met een kunstwerk dat verder gaat dan een foto - een handgetekende digitale illustratie die de herinneringen van het pand weerspiegelen.

  Of je nu je eigen huis wilt vereeuwigen, een bijzondere werkplek wilt herinneren, of een betekenisvolle locatie wilt vieren; de handgetekende digitale illustraties van Studio Laset dragen een persoonlijke waarde met zich mee.

 • Een unieke en gepersonaliseerde illustratie vormt een perfect geschenk voor housewarmings, verjaardagen, bruiloften of andere speciale momenten waarop je een uniek en persoonlijk cadeau wilt geven. Maar ook een zakelijke gift aan klanten of juist een werkgever.

  Elke illustratie wordt met zorg en aandacht digitaal vervaardigd en kan optioneel ingelijst worden in diverse formaten.

  Studio Laset vangt jouw meest dierbare herinneringen in een tijdloze illustratie.

 • Gepersonaliseerde illustraties
  Jouw foto omgetoverd tot een digitale handgetekende illustratie met alle belangrijkste details. Extra tekst toevoegen? Maatwerk is mogelijk, leuk!
 • Uniek cadeau
  Naast een illustratie voor jezelf is het ook hét perfecte cadeau voor een housewarming, verjaardag, bruiloft, Valentijnsdag of andere gelegenheid.
 • Conceptversie
  Bij gepersonaliseerde illustraties ontvang je binnen 5 werkdagen een conceptversie. Na eventuele wijzigingen wordt de illustratie gedrukt en opgestuurd.
Housewarming cadeau huis illustratie
Creatief cadeau nieuw huis huisportret
Foto van een huisillustratie