Personal branding

  • Vanaf 1 tot 1,5 uur fotoshoot op één of meerdere locatie(s) naar keuze
  • Zelf 10 foto's kiezen uit online galerij
  • Foto's bijkopen mogelijk
  • Kledingwissel mogelijk
  • Foto's binnen 7 dagen beschikbaar
  • Inclusief licentie voor zakelijk gebruik

v.a. €249 excl. BTW

Vraag hier aan

"Ik wil jou in je kracht zetten en je met zelfvertrouwen laten positioneren in de markt"

Of je nu een startende ondernemer bent of al geruime tijd bezig bent, professionele foto's kunnen het verschil maken in jouw zichtbaarheid. Met mijn ervaring in communicatie en marketing, help ik je graag met een personal branding fotoshoot die bij jou en jouw bedrijf past. Samen bekijken we welke content essentieel is voor jouw online aanwezigheid en stemmen we deze af op jouw unieke stijl en wensen.

Mijn doel is om jouw persoonlijkheid te laten stralen en je zelfverzekerd te positioneren in de markt. We zoeken een locatie die aansluit bij jouw imago en passen de kledingkeuze daarop aan. Tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen om het gewenste beeld te creëren, maar jouw comfort en plezier staan voorop.

Binnen zeven dagen na de shoot ontvang je een uitgebreide beeldbank met foto's die het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Vanuit deze galerij kies je foto's die perfect laten zien wie jij en jouw onderneming zijn. Wil je extra foto's? Tegen een meerprijs kun je zoveel beelden aanschaffen als je wenst. Na deze personal branding fotoshoot beschik je over een schat aan content die je zowel online als offline kunt inzetten voor jouw communicatie-uitingen. Zo optimaliseer je niet alleen jouw zichtbaarheid in zoekmachines, maar trek je ook de juiste doelgroep aan.