• Elke plek heeft zijn eigen verhaal - een weergave van sfeer, gedeelde momenten en dierbare herinneringen. Stel je voor dat je deze unieke plekken kunt delen in een kunstwerk dat verder gaat dan een foto. Ik maak digitaal handgetekende ansichtkaarten van diverse stadse gebouwen en plekken.

    Want een stadse ansichtkaart van Studio Laset is meer dan zomaar een kaart; het is een kunstwerk dat de kenmerken van een locatie, de sfeer of een speciaal moment vastlegt. Met zorg en precisie gemaakt waardoor jij een unieke kaart kan sturen. Hierdoor verras jij de ontvanger met een bijzondere ansichtkaart

  • Of je nu een geliefd stadsgezicht wilt delen, een speciale plek met betekenis of een mijlpaal in iemands leven wilt vieren, deze ansichtkaarten brengen de unieke uitstraling en sfeer van elke locatie tot leven. Ze zijn het perfecte geschenk om te versturen voor verjaardagen, jubilea, speciale momenten of gewoon om iemand te laten zien hoeveel ze voor je betekenen.

    Elke ansichtkaart wordt met zorg en aandacht gemaakt en is klaar om te versturen naar jouw dierbaren. Geef een tastbare herinnering en stuur jouw bijzondere plekken met tijdloze stad-ansichtkaarten van Studio Laset.